GET TO KNOW
SUP FLOW

Het is tijd, even tijd voor jou en wel nu. Ga naar buiten. Het leven voelen , BLIJ zijn en plezier hebben. Het water op en kennismaken met het programma Grow with the FLOW.  De SUP F:LOW is een nano avontuur naar jezelf.

Grow with the flow

Grow with the Flow is de eerste persoonlijke ontwikkelings – offline – adventure game in Nederland waarmee jij jezelf op nummer 1 zet. 

De plek voor ‘personal adventure time’ waar je door de zoektocht in de game (her)ontdekt hoe je weer plezier, avontuur en spel (terug)brengt in je leven.  Door het spel te spelen groei je letterlijk en figuurlijk in de stroom van het leven. 

‘Grow with the Flow’ is een adventure, een game en een quest ineen. Samen met andere ‘avdenturists’ ga je op avontuur en los je eigen persoonlijke puzzels op. Daarbij speel je vaak buiten, veelal op, in of bij het water. In het spel zijn er opdrachten, uitdagingen (buiten je comfort zone) en activiteiten in de natuur. Je ontrafelt steeds meer onderdelen van jouw routekaart naar je eigen ‘personal adventure life’ (purpose). Dit is het avontuur waarin je jouw angst kraakt en omzet in moed, vertrouwen en liefde om datgene te gaan doen waar jij blij van wordt.

Je doet het vooral samen, je speelt ontspannen en ontdekt. In een veilige setting oefenen je, faal je, reflecteer je om weer opnieuw met veel plezier verder te oefenen. Je hebt succes, ook al weet je niet wat de uitkomst zal zijn.

 ‘Let this be the riplle effect’

 

STAP JE OP?

Zeg je JA tegen IK NU EERST en stap op de SUP voor een kleine reis, een klein avontuur door de grachten van Amsterdam of op locatie.
Voelen dat je leeft!

Ga op avontuur

Juist nu, in deze tijd van onzekerheid, is het belangrijk om plezier, vertrouwen en moed te hebben in je leven. Mensen ervaren stress en angst, eenzaamheid en zijn stuurloos.

Misschien herken jij dit ook. Wil jij weer aan het roer staan van jou eigen leven? Kapitein zijn over je eigen schip; je eigen leven, je eigen lijf en je eigen keuzes. Wil jij weer plezier ervaren en onbevangen meedeinen op de golven? Ontspannen en met plezier je leven leven? Voelen dat je écht leeft! 

Het is tijd om het even anders te doen. Weg uit de dagelijkse sleur, weg uit de omgeving waarin je energie lekt en je focus verleggen. Met plezier in een krachtig en prachtig programma, een super gave game te stappen, jouw persoonlijke levensavontuur, het gaafste avontuur naar, van en voor jezelf. 

het programma

SUP FLOW

Amsterdam

Tijdens een 3 uur durende tocht komen we langs stadse plekken als Artis, Carré en de Magere brug. We vertrekken vanuit Amsterdam Oost, waar je 15 minuten voor aanvang wordt verwacht op het Cruqiuseiland. Daar ligt de SUP klaar en kan je je even omkleden. € 45,- p.p. Tot en met September 2020 krijg je deze van mij cadeau.

op locatie

Op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld het Amsterdamse bos, het Twiske of de Vinkeveense plassen gaan we 3 uur op pad. Je wordt 15 minuten voor aanvang verwacht zodat je nog even de tijd hebt om je om te kleden. De SUPS liggen klaar en we gaan het water op. € 55,- p.p. Tot en met September 2020 krijg je deze van mij cadeau.

VAAR JE MEE?

Zeg je JA en vaar mee op de SUP, een klein avontuur naar jezelf.
Lekker even weg. Voelen dat je leeft!

nog nooit gesupt

Geen probleem. Suppen is niet moeilijk. Iedereen kan het leren. We beginnen rustig en zittend op de kniëen. Je kunt wennen aan het water. Met een paar oefeningen voel je al dat je het kan. We varen rustig, het is geen wedstrijd. Aan het programma kan iedereen, met of zonder ervaring, deelnemen. 

SPRONG IN HET DIEPE?

Welnee, eerder een stap naar het onbekende wat met iedere stap en peddelslag meer vertrouwd wordt. 

NIEUWE ZWEMLES?

Nou nee, maar we oefenen wel en als je jezelf extra uitdaagt kan het zijn dat je in het water beland. 

GA JE MEE?

Zeg je JA en stap op de SUP, een klein avontuur naar jezelf.
Lekker even weg. Voelen dat je leeft!

IK. BOEK. NU!

AANMELDING DOMMEL FLOWBedankt voor je boeking. Laat hieronder je gegevens achter. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van ons!

DOMMEL FLOW
Ik meld mij aan voor:

PERSOONLIJK GESPREK

Laat hieronder je informatie achter

LET'S TALK FLOW

AANMELDING ISLAND FLOWBedankt voor je boeking. Laat hieronder je gegevens achter. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van ons!

ISLAND FLOW