NANO FLOW

MEET THE FLOW 

Ontdek in een ochtend of middag wat het water jou te vertellen heeft.

Grow with the flow

Grow with the Flow is persoonlijke ontwikkeling op bijzondere plekken, altijd in een boot met het water als spiegel en metafoor.  

De plek voor ‘personal adventure time’ waar je start met de zoektocht naar jouw ‘nieuwe rivier’.  De rivier waarop je tot nu toe vaarde heeft je ver gebracht en je ziet dat deze je niet meer brengt naar het doel dat je voor ogen had. Tijd om over te stappen en dat doe je door te gaan varen. Samen met anderen stappen je in de boot en herontdek je onderweg jezelf. Je doet dat met veel plezier, in de uitdaging van het avontuur en je brengt vooral JIJ terug in je leven.  

 ‘Let this be the riplle effect’

STAP JE IN?

Zeg je JA tegen IK NU EERST en stap in de boot.

Ga op avontuur

Juist nu, in deze tijd van onzekerheid, is het belangrijk om plezier, vertrouwen en moed te hebben in je leven. Mensen ervaren stress en angst, eenzaamheid en zijn stuurloos.

Misschien herken jij dit ook. Wil jij weer aan het roer staan van jou eigen leven? Kapitein zijn over je eigen schip; je eigen leven, je eigen lijf en je eigen keuzes. Wil jij weer plezier ervaren en onbevangen meedeinen op de golven? Ontspannen en met plezier je leven leven? Voelen dat je écht leeft! 

Het is tijd om het even anders te doen. Weg uit de dagelijkse sleur, weg uit de omgeving waarin je energie lekt en je focus verleggen. Met plezier in een krachtig en prachtig programma, een super gave game te stappen, jouw persoonlijke levensavontuur, het gaafste avontuur naar, van en voor jezelf. 

het programma

NANO FLOW

KROMME RIJN

Tijdens een 3 uur durend avontuur maak je kennis met het programma Growth with the flow, het varen in een raft en ontdek je de mooie natuur van de Kromme Rijn bij Bunnik. We vertrekken vanuit de instapplaats bij Bunnik, waar je 15 minuten voor aanvang wordt verwacht. Daar ligt het raft klaar. € 37,- p.p.

VAAR JE MEE?

Zeg je JA en vaar mee in het raft, een klein avontuur naar jezelf.
Lekker even weg het water op. The World is to EnJoin!

nog nooit geraft

Geen probleem. Raften is niet moeilijk. Iedereen kan het leren. We beginnen rustig, eerst een uitleg op de kant en daarna op het water. Met een paar oefeningen voel je al dat je het kan. We varen rustig, het is geen wedstrijda. Aan het programma kan iedereen, met of zonder ervaring, deelnemen. 

GA JE MEE?

Zeg je JA en stap op in de NANA FLOW, een klein avontuur naar jezelf.

NANO FLOW

26 en 27 juni & 3 en 4 juli 2021
37
,-
  • Normaal 57,-
MEET US